Bruke QR Code-funksjoner

Kalkulatoren kan vise QR Code-symboler som kan leses av smartenheter.

Viktig!

Operasjonen i denne delen antar at smartenheten har en QR Code-leser som kan lese flere QR Code-symboler og kan koble til internett.

Skanning av en QR Code som vises på denne kalkulatoren, med en smartenhet fører til at smartenheten åpner CASIO-nettstedet.

Merk

QR Code vises på skjermen når du trykker på (QR) mens noen av skjermene nedenfor vises.

– HOME-skjermen

– SETTINGS-menyskjermen

– Feilskjermer

– Skjermer med utregningsresultater i hvilken som helst kalkulatorapp

– Tabellskjermer i hvilken som helst kalkulatorapp

– Spreadsheet-appskjermen

Gå til CASIO-nettstedet (https://wes.casio.com) for detaljer.

Vise en QR Code

Eksempel: Slik viser du QR Code for et utregningsresultat i Calculate-appen på kalkulatoren og skanner den med en smartenhet

1. I Calculate-appen utfører du en utregning.

2. Trykk på (QR) for å vise QR Code.

Tallene nederst til høyre på skjermen viser det gjeldende QR Code-nummeret og totalt antallet QR Code-symboler. For å vise neste QR Code trykker du på eller .

Merk

For å gå tilbake til en tidligere QR Code trykker du på eller så mange ganger det kreves for å rulle forover til den vises.

3. Bruk en smartenhet for å skanne QR Code på kalkulatorskjermen.

Du finner informasjon om hvordan du skanner en QR Code i brukerdokumentasjonen til QR Code-leseren du bruker.

Hvis du har vanskeligheter med å skanne en QR Code

Mens QR Code vises bruker du og for å justere skjermkontrasten til QR Code. Denne kontrastjusteringen påvirker bare visning av QR Code.

Viktig!

Avhengig av smartenheten og/eller QR Code-leserappen som brukes, kan du oppleve problemer med skanning av QR Code-symboler som produseres av denne kalkulatoren.

Når innstillingen for «QR Code» i SETTINGS-menyen er «Version 3», kan et begrenset antall kalkulatorapper vise QR Code-symboler. Hvis du prøver å vise en QR Code i en app som ikke støtter visning av QR Code, vises meldingen «Not Supported (Version 3)». Men QR Code som produseres med denne innstillingen, er enklere å skanne med en smartenhet.

Gå til CASIO-nettstedet (https://wes.casio.com) for mer informasjon.