Kalkulatorapper

Velge en kalkulatorapp

Velg en kalkulatorapp som er egnet for typen utregning du vil utføre.

1. Trykk på for å vise HOME-skjermen.

Du finner mer informasjon om hver kalkulatorapp i «Liste over installerte kalkulatorapper».

2. Bruk piltastene (, , , ) for å velge kalkulatorapp-ikonet du vil ha.

3. Trykk på for å vise startskjermen til kalkulatorappen du valgte ikonet for.

Liste over installerte kalkulatorapper

Ikon Beskrivelse

(Calculate)
Generelle utregninger

(Statistics)
Utregninger for statistikk og regresjon

(Distribution)
Distribusjonsutregninger

(Spreadsheet)
Utregninger i regneark

(Table)
Genererer en talltabell basert på én eller to funksjoner

(Equation)
Samtidige likninger, likninger av høyere orden, og Solver (funksjon for å finne verdien til hvilken som helst variabel i en likning som settes inn)

(Inequality)
Utregning av ulikheter

(Complex)
Utregninger av komplekse tall

(Base-N)
Utregninger som involverer spesifikke tallsystem (binær, oktal, desimal, heksadesimal)

(Matrix)
Matriseutregninger

(Vector)
Vektorutregninger

(Ratio)
Forholdsutregninger

(Math Box)
De følgende funksjonene for å støtte mattelæring.
Dice Roll, Coin Toss: Simulering av sannsynlighet