«Get Started»-skjermen på kalkulatoren

Mens HOME-skjermen, vises «Get Started»-skjermen, som inkluderer informasjonen nedenfor, når du trykker på tasten .

QR Code for å åpne «Get Started»-nettsiden til Worldwide Education Service (https://wes.casio.com/calc/cw/)
På Get Started-nettsiden får du tilgang til bruksanvisningen og annen relatert informasjon for å komme i gang med kalkulatoren.

Kalkulatorens ID-nummer (streng på 24 tegn)

Trykk på for å gå tilbake til HOME-skjermen.

Merk

Du kan også vise Get Started-skjermen ved å velge den fra SETTINGS-menyen. Se «Bruke SETTINGS-menyen».