Før du antar feilfunksjon av kalkulatoren…

Vær oppmerksom på at du bør lage separate kopier av viktige data før du utfører disse trinnene.

1. Sjekk utregningsuttrykket for å sørge for at det ikke inneholder feil.

2. Sørg for at du bruker riktig kalkulatorapp for typen utregning du prøver å utføre.

For å sjekke hvilken kalkulatorapp du bruker, trykker du på . Dette fremhever ikonet til kalkulatorappen som er i bruk.

3. Hvis trinnene ovenfor ikke løser problemet, trykker du på tasten .

Dette gjør at kalkulatoren utfører en rutine som sjekker hvorvidt utregningsfunksjonene fungerer som de skal. Hvis kalkulatoren oppdager noe unormalt, initialiserer den automatisk kalkulatorappen og tømmer minneinnholdet.

4. Tilbakestill kalkulatorinnstillingene (med unntak av Contrast og Auto Power Off) til de opprinnelige standardinnstillingene ved å utføre prosedyren nedenfor.

(1)Trykk på , velg et kalkulatorapp-ikon, og trykk deretter på .

(2) Trykk på , og velg deretter [Reset] > [Settings & Data] > [Yes].