Bytte batteri

Hvis skjermen som vises nedenfor, vises rett etter at du slår den på, betyr det at gjenværende batteri er lavt.

Lavt batteri indikeres også av en mørk skjerm, selv om kontrast justeres, eller når tall ikke kan vises på skjermen umiddelbart etter at du slår på kalkulatoren.

Hvis dette skjer eller skjermen ovenfor vises, bytte batteriet med et nytt batteri.

Viktig!

Hvis du fjerner batteriet, fører det til at minneinnholdet til kalkulatoren tømmes.

1. Trykk på (OFF) for å slå av kalkulatoren.

For å sikre at du ikke slår på kalkulatoren ved et uhell mens du bytter batteri, fester du frontdekselet til fronten av kalkulatoren.

2. Som vist i illustrasjonen fjerner du batteridekselet, tar ut batteriet og setter inn et nytt batteri med pluss (+) og minus (−) vendt riktig.

3. Sett på batteridekselet.

4. Trykk på for å slå på kalkulatoren.

5. Initialiser kalkulatoren.

(1) Trykk på , velg et kalkulatorapp-ikon, og trykk deretter på .

(2) Trykk på , og velg deretter [Reset] > [Initialize All] > [Yes].

Ikke hopp over trinnet ovenfor!