Bruke CATALOG-menyen

Trykk på for å vise CATALOG-menyen. Denne menyen viser kategorier av kommandoene, funksjonene og symbolene i henhold til kalkulatorappen du bruker og gjeldende status (skjerm som vises, eller gjeldende innstillinger) for appen.

Eksempel: CATALOG-menyen på Calculate-appen

Merk

Du finner informasjon om hvordan du setter inn kommandoer, funksjoner og symboler fra CATALOG-menyen, i «Avanserte utregninger».

Du finner informasjon om kommandoene, funksjonene og symbolene som er spesifikke for hver kalkulatorapper, i beskrivelsene av kalkulatorappene i «Bruke kalkulatorapper».