Avanserte utregninger

Denne delen beskriver kommandoer, funksjoner og symboler som er felles for alle kalkulatorappene. Rekkefølgen som brukes her for å presentere kommandoer, funksjoner og symboler, er den samme rekkefølgen de vises i CATALOG-menyen som vises når du trykker på .

Merk

Det finnes også CATALOG-menyelementer som er spesifikke for kalkulatorapper, som ikke vises her. Se kapitlet for hver enkelt kalkulatorapp for mer informasjon om appspesifikke menyelementer.

Avhengig av kalkulatorappen du bruker, og skjermen som vises av kalkulatorappen, kan du muligens ikke sette inn enkelte kommandoer, funksjoner eller symboler. Kommandoer, funksjoner og symboler som ikke kan settes inn, vises ikke i CATALOG-menyen.

Kommandoene, funksjonene og symbolene som beskrives her, er ikke tilgjengelige i Base-N-appen.