Vanlige spørsmål

■ Hvordan kan jeg endre et resultat i brøkform som produseres av en brøkoperasjon, til desimalform?

→ Når resultatet av en utregninger med brøk vises, trykker du på og velger deretter [Decimal], eller trykker på (). For å få utregningsresultater til å opprinnelig vises som desimalverdier endrer du innstillingen Input/Output i SETTINGS-menyen til MathI/DecimalO.

■ Hva er forskjellen på Ans-minne og variabelminne?

→ Begge disse minnetypene fungerer som «beholdere» for midlertidig lagring av en enkelt verdi.
Ans-minne: Lagrer resultatet til den siste utregningen som ble utført. Bruk dette minnet til å overføre resultatet til én utregning til neste.
Variabler: Dette minnet er nyttig når du må bruke samme verdi flere ganger i én eller flere utregninger.

■ Hvordan kan jeg finne en funksjon jeg brukte med en eldre CASIO-kalkulatormodell på denne kalkulatoren?

→ Funksjonene på denne kalkulatoren er tilgjengelig fra CATALOG-menyen som vises når du trykker på . Se delene nedenfor for detaljer.
«Bruke CATALOG-menyen»
«Avanserte utregninger»

■ Med en eldre CASIO-kalkulatormodell trykte jeg på for å endre visningsformatet for utregningsresultat. Hva gjør jeg med denne kalkulatoren?

→ Trykk på mens et utregningsresultat vises. Bruk menyen som vises, for å velge visningsformatet du vil bruke. Les «Endre format for utregningsresultat» for detaljer.

■ Hvordan kan jeg finne ut hvilken kalkulatorapp jeg bruker?

→ Trykk på . Dette fører til at ikonet til kalkulatorappen du bruker, blir fremhevet.

■ Hvordan regner jeg ut sin2 x

→ For eksempel for å regne ut sin2 30 =  14 skriver du inn utregningen nedenfor.

• 30

■ Hvorfor kan jeg ikke sette inn (i) eller regne ut et kompleks tall?

→ Du kan ikke bruke Calculate-appen for å sette inn i eller utføre utregninger av komplekse tall. Bruk Complex-appen for slike utregninger.

■ Hvorfor vises batteriikonet () rett etter at kalkulatoren er slått på?

→ Batteriikonet indikerer at det er lite batteri. Hvis du ser dette ikonet, bør du bytte batteri så snart som mulig. Du finner mer informasjon om bytte av batteri i «Bytte batteri».

■ Hvordan kan jeg tilbakestille kalkulatoren til de opprinnelige standardinnstillingene?

→ Utfør prosedyren nedenfor for å initialisere kalkulatorinnstillingene (med unntak av Contrast og Auto Power Off).

(1) Trykk på , velg et kalkulatorapp-ikon, og trykk deretter på .

(2) Trykk på , og velg deretter [Reset] > [Settings & Data] > [Yes].