Sette inn et uttrykk med naturlig tekstbokformat (bare for MathI/MathO eller MathI/DecimalO)

Uttrykk som inkluderer brøker og/eller spesialfunksjoner som √ , kan settes inn i naturlig tekstbokformat ved å bruke malene som vises når visse taster trykkes, eller når du setter inn visse funksjoner fra CATALOG-menyen.

Eksempel: 3 12 + 5 32

1. Trykk på ().

Dette setter inn en mal med blandet brøk.

2. Sett inn verdier i områdene for heltall, teller og nevner i malen.

• 312

3. Gjør det samme for å sette inn resten av uttrykket.

• ()532

Merk

Når inndatamarkøren er plassert i inndataområdet til en mal (blandede brøker, integrasjon (∫) og addisjon (Σ)), gjør trykking på at du hopper til plasseringen umiddelbart etter (til høyre for) malen, mens trykking på gjør at du hopper til plasseringen umiddelbart før (til venstre for) den.

Du kan alltid se den gjeldende plasseringen til markøren i en mal fordi det blanke innrammede området eller tegnene der den er plassert, er svart. Alt annet i utregningsuttrykket er mørkegrå.

Angre operasjoner

For å angre den siste tasteoperasjonen trykker du på , velger [Undo], og trykker deretter på .

For å gjøre en tasteoperasjonen du nettopp har angret, på nytt trykker du på , velger [Undo], og trykker deretter på igjen.

Bruke verdier og uttrykk som argumenter

Eksempel: For å sette inn 1 + 76 og deretter endre det til 1 +

• 176(INS)

Hvis du trykker på (INS) i eksemplet ovenfor, fører det til at 76 blir argumentet til funksjonsen som settes inn av den neste tasteoperasjonen (√ ).