Utregningshistorikk og gjentakelse

Utregningshistorikk

En og/eller øverst på skjermen indikerer mer innhold i utregningshistorikken over og/eller under. Du kan rulle gjennom innholdet i utregningshistorikken med og .

Apper som støtter utregningshistorikk:

Calculate, Complex, Base-N

Eksempel

2 + 2 = 4

• 22

3 + 3 = 6

• 33

• (Ruller tilbake.)

Merk

Alle data i utregningshistorikken når du trykker på eller , når du endrer innstillingen for Input/Output eller når du utfører en Reset-operasjon («Settings & Data» eller «Initialize All»).

Gjentakelse

Mens et utregningsresultat vises, kan du trykke på , eller for å redigere uttrykket du brukte for den tidligere utregningen.

Eksempel

4 × 3 + 2 = 14

• 432

4 × 3 - 7 = 5

• (fortsetter)  7

Merk

Hvis (venstre) eller (høyre) vises på hvilken som helst side eller begge sider av linjen for et utregningsresultat, kan du bruke og for å rulle linjen til venstre og høyre. Hvis dette skjer, trykker du på eller først, og deretter bruker du og for å redigere uttrykket.