Läs detta först

Om bruksanvisningen

Under inga omständigheter ska CASIO Computer Co., Ltd. hållas ansvarigt gentemot någon för speciella, indirekta, oförutsedda skador eller följdskador i samband med eller som uppstår vid köp eller användning av denna produkt och medföljande föremål. Vidare ska CASIO Computer Co., Ltd. inte hållas ansvarigt för några anspråk av något slag från någon annan part som uppstår till följd av användningen av denna produkt och de föremål som medföljer den.

Innehållet i denna handbok kan ändras utan föregående meddelande.

Skärmarna och illustrationerna (såsom tangentmärkningar) som visas i denna handbok är endast för illustrativa syften och kan skilja sig något från de faktiska föremålen de representerar.

QR Code är ett registrerat varumärke som tillhör DENSO WAVE INCORPORATED i och i andra länder.

Företags- och produktnamn som används i denna handbok kan utgöra registrerade varumärken eller varumärken som tillhör sina respektive ägare.

Viktiga funktioner

I exemplen nedan visas hur viktiga funktioner representeras i den här handboken.

Exempel 1:

Tangenterna ska tryckas in i den ordning som visas ovan (vänster till höger).

Exempel 2: (π)*

Ovanstående anger att du ska trycka på och sedan på , för att mata in π-symbolen. Alla inmatningsåtgärder med flera tangenter visas så här. Märkningen på tangenterna visas följt av inmatningstecken eller kommando inom parentes.

* Se ”Tangentmarkeringar” för mer information om de tangentmarkeringar som används i det här exemplet.

Exempel 3: , , , , ,

Individuella markörtangenter som indikeras av (1) representeras som , , , .

Individuella sidrullningstangenter som indikeras av (2) representeras som , .

Menyfunktioner

Vissa funktioner i den här handboken använder en förenklad form av menyfunktioner som visas i exemplen nedan.

Exempel 1

– [Other] > [π]

eller

Tryck på och välj sedan [Other] > [π].

Operation 1

1. Tryck på .

2. Använd och för att välja [Other] och tryck sedan på .

3. Använd och för att välja [π] och tryck sedan på .

Exempel 2

– Calculate

eller

Tryck på , välj ikonen för Calculate-läget och tryck sedan på .

Operation 2

1. Tryck på .

2. Använd piltangenterna (, , , ) för att välja ikonen Calculate-läget och tryck sedan på .

Tangenten och

Tangenten och utför samma operation. I den här handboken används för att välja eller tillämpa en inställning och används för att utföra en beräkning. Observera dock att det inte spelar någon roll om du trycker på eller för operationer där antingen eller visas.

Exempel

Om du inte uppmanas att använda ett specifikt räknarläge eller konfigurera vissa inställningar för en exempeloperation så ska du anta att nedanstående lägen och inställningar ska användas.

Räknarläge: Calculate

Inställningar: De första standardinställningarna för räknaren

Mer information om hur du återställer räknaren till de ursprungliga standardinställningarna, hittar du i ”Initiera räknare”.