Get Started-skärmen på räknaren

När HOME-skärmen visas kan du trycka på tangenten för att visa Get Started-skärmen som innehåller informationen nedan.

QR Code för åtkomst till webbsidan för Get Started inom tjänsten Worldwide Education Service (https://wes.casio.com/calc/cw/)
Webbsidan Get Started ger dig tillgång till instruktionshäften och annan relaterad information som hjälper dig att komma igång med din räknare.

Räknarens ID-nummer (sträng med 24 tecken)

Tryck på för att återgå till HOME-skärmen.

Obs!

Du kan också visa Get Started-skärmen genom att välja den i SETTINGS-menyn. Se ”Använda SETTINGS-menyn”.