Använda CATALOG-menyn

Tryck på för att gå till CATALOG-menyn. Den här menyn visar kategorier av kommandon, funktioner och symboler i enlighet med det räknarläge du använder och aktuell status (visad skärm eller aktuella inställningar) för läget.

Exempel: CATALOG-meny för Calculate-läget

Obs!

Mer information om hur du matar in kommandon, funktioner och symboler från CATALOG-menyn hittar du i ”Avancerade beräkningar”.

Mer information om kommandon, funktioner och symboler som är specifika för varje räknarläge hittar du i räknarlägesbeskrivningarna i ”Använda räknarens lägen”.