Avancerade beräkningar

I det här avsnittet beskrivs kommandon, funktioner och symboler som är gemensamma för alla räknarens lägen. Kommandon, funktioner och symboler presenteras här i samma ordning som de visas CATALOG-menyn som visas när du trycker på .

Obs!

Det finns också räknarlägesspecifika CATALOG-menyalternativ, som inte visas här. Mer information om de lägesspecifika menyalternativ hittar du i de olika kapitlen för lägena.

Beroende på vilket räknarläge du använder och vilken skärm som visas i räknaren kanske du inte kan använda vissa kommandon, funktioner eller symboler. Kommandon, funktioner och symboler som beskrivs här är inte tillgängliga i CATALOG-menyn.