Byta batteri

Om skärmen som visas nedan visas direkt efter att du har startat enheten betyder det att återstående batteriström är låg.

Ett svagt batteri indikeras också av en suddig skärm, även om kontrasten justeras, eller om siffrorna inte visas på displayen direkt efter att du har aktiverat räknaren.

Om detta händer eller om ovanstående skärm visas så ska du byta batteriet mot ett nytt.

Viktigt!

Om du tar bort batteriet rensas allt minnesinnehåll från räknaren.

1. Tryck på (OFF) för att stänga av räknaren.

Se till att du inte slår på strömmen av misstag när du byter ut batteriet genom att sätta fast den främre luckan på framsidan av räknaren.

2. Ta bort batterikåpan, ta bort batteriet och sätt i ett nytt batteri med dess plus- (+) och minuspoler (−) vända åt rätt håll, enligt bilden.

3. Sätt tillbaka batteriluckan.

4. Tryck på för att slå på räknaren.

5. Starta räknaren.

(1) Tryck på , välj en ikon för ett läge och tryck sedan på .

(2) Tryck på och välj sedan [Reset] > [Initialize All] > [Yes].

Hoppa inte över ovanstående steg!