Conversión de coordenadas cartesianas e polares

Pode converter un resultado de cálculo de número complexo en coordenadas cartesianas ( – [Coord Cartesianas]) ou polares ( – [Coord Polares]). Esta operación de conversión pode realizarse nos seguintes casos.

Cando aparece unha solución de orde superior da aplicación Ecuación (sempre que estea seleccionado On para o axuste – [Raíces Complexas] da aplicación Ecuación).

Cando se amosa un resultado de cálculo da aplicación Complexo.

Para unha operación de conversión de modelo real, consultar as seguintes seccións.

“Converter unha solución de número complexo a coordenadas cartesianas ou polares”

“Converter un resultado de cálculo de número complexo a coordenadas cartesianas ou polares”