Cálculos avanzados

Esta sección describe os comandos, as funcións e os símbolos que son comúns para todas as aplicacións da calculadora. A orde usada aquí para presentar os comandos, as funcións e os símbolos é a mesma que se amosa no menú CATALOG que aparece cando preme .

Nota

Tamén hai elementos do menú CATALOG específicos da aplicación da calculadora que non aparecen aquí. Consulte o capítulo de cada aplicación da calculadora para máis información sobre os elementos do menú específicos da aplicación.

Dependendo da aplicación da calculadora que estea usando e a pantalla amosada pola aplicación, poida que non sexa capaz de inserir algúns comandos, funcións ou símbolos. Os comandos, as funcións e os símbolos que non se poden inserir non aparecen no menú CATALOG.