Outros

As funcións e símbolos que se poden inserir coas teclas da calculadora tamén poden inserirse usando o menú [Outros]. Use – [Outros] para ver o menú de funcións e símbolos. Por exemplo, para inserir Ans debe premer ou realizar a seguinte operación: – [Outros] > [Ans].
A seguinte táboa indica o elemento do menú [Outros] que se corresponde con cada operación de teclas.

Elementos do menú Tecla
Ans
PreAns (Ningún)
π (π)
e (e)
 (
x ( ()
-1*1 ()
2*2
^(
-*3 ((-))
, (,)
(
)

*1 Recíproco

*2 Cadrado

*3 Signo menos

Nota

Use o menú CATALOG para inserir funcións e símbolos que teñan “(Ningún)” na columna “Tecla”.