Calculatorscherm “Aan de slag”

Druk op de toets , terwijl het scherm HOME wordt weergegeven. Het scherm “Aan de slag” wordt weergegeven, dat volgende gegevens omvat.

QR Code voor toegang tot de webpagina “Aan de slag” van de Worldwide Education Service (https://wes.casio.com/calc/cw/)
Op de webpagina Aan de slag hebt u toegang tot de Gebruiksaanwijzing en andere gerelateerde informatie om u met uw calculator op weg te helpen.

ID-nummer van de calculator (reeks van 24 tekens)

Druk op om naar het scherm HOME terug te keren.

Opmerking

U kunt het scherm Aan de slag ook weergeven door het in het menu SETTINGS te selecteren. Raadpleeg “Het menu SETTINGS gebruiken”.