Vanliga tekniska räknare

F1
Kan jag utföra beräkningar med komplexa tal i polär form med tekniska räknare?
F2
Hur fungerar knappen [MODE]?
F3
Är det någonting jag behöver tänka på när jag utför beräkningar med trigonometriska funktioner eller vinklar?
F4
Är det något jag behöver tänka på när jag utför BASE-N-beräkningar och logiska beräkningar?
F5
Varför beräknas inte "upphöjt till"/exponenter på rätt sätt när jag använder knappen [EXP]?
F6
Finns det något enkelt sätt att ändra inställningen för vinkelenhet mellan grader, radianer och nygrader?
F7
Vad står förkortningen S-V.P.A.M. för (fx-991MS, fx-220PLUS osv.)?
F8
Logaritmen av ett tal med godtycklig bas
F9
Vad står förkortningen V.P.A.M. för (fx-992s, fx-670s, fx-122s, osv.)?
F10
När jag har utfört en serie beräkningar på S-V.P.A.M.-serien och försöker lagra svaret i minnet, så ändras värdet till någonting annat.
F11
Kan jag använda en avskiljare efter var 3:e siffra på en teknisk räknare?
F12
Är det någonting jag behöver tänka på när jag utför en beräkning?
F13
Kan jag utföra tidsberäkningar med tekniska räknare?

fx-ESPLUS-serien/fx-ES-serien

F1
Räknaren visar resultatet som ett bråktal.
F2
Varför får jag ett helt annat resultat när jag kör en funktionsberäkning jämfört med äldre modeller av räknare från CASIO?
F3
Logaritmen av ett tal med godtycklig bas
F4
Är det någonting jag behöver tänka på när jag utför beräkningar med trigonometriska funktioner eller vinklar?
F5
Vad är "NATURAL-V.P.A.M", "Natural Display" (naturlig display) och "Natural Textbook Display" (naturlig läroboksvisning)?
F6
Hur fungerar knappen [MODE]?
F7
Är det något jag behöver tänka på när jag utför BASE-N-beräkningar och logiska beräkningar?
F8
När svaret ges i bråkform, hur ändrar jag det så att det blir i blandad form?
F9
Kan jag utföra beräkningar med komplexa tal i polär form med tekniska räknare?
F10
Är det någonting jag behöver tänka på när jag utför en beräkning?
F11
Varför får jag fel svar när jag räknar med bråk i blandad form på fx-ESPLUS-serien (fx-ES-serien)?

ClassWiz-serien

F1
Varför visas mina resultat i exponentialform?
F2
Kan jag mata in och visa tekniska symboler?
Vad är skillnaden mellan tekniska symboler och knappen [ENG]?
F3
Varför visas resultatet som ett rationellt tal när jag utför beräkningar på min räknare i ClassWiz-serien?
F4
Har ClassWiz någon konstantberäkningsfunktion?
F5
Har ClassWiz stöd för sexagesimala beräkningar (grader, minuter, sekunder) och tidsberäkningar (timmar, minuter, sekunder)?
F6
Har ClassWiz stöd för en avskiljare efter var 3:e siffra?
F7
Hur ändrar jag språkinställning för ClassWiz om modellen har stöd för olika språk?