Conversión Estándar e Decimal

Estándar é un formato que amosa un resultado de cálculo dun xeito que inclúe unha fracción, √  ou π cando é posible. Decimal é un formato que amosa o resultado de cálculo como un valor decimal.

Nota

A conversión a formato Estándar que inclúe √  ou π é posible cando se selecciona E Mat/S Mat ou E Mat/S Decimal para o axuste Entrada/Saída no menú CONFIG.

Pode usar a seguinte operación para converter un resultado de cálculo a formato Estándar ou Decimal.

Exemplo: π ÷ 6 = 16 π = 0,5235987756 (Entrada/Saída: E Mat/S Mat)

• (π)6

• (Seleccione [Decimal]).

• (Converte a valor decimal).

• (Converte a formato Estándar).

Importante!

Con determinados resultados de cálculo, seleccionar [Estándar] no menú FORMAT non converterá o valor amosado.

Para obter un resultado de cálculo de valor decimal cando está seleccionado E Mat/S Mat ou E Liña/S Liña

Prema () no canto de , logo de inserir un cálculo.