Factorización de números primos

Na aplicación Calcular, un número enteiro positivo de non máis de 10 díxitos pode ser factorizado en factores primos.

Exemplo: para realizar a factorización de números primos sobre 1014

• 1014
  • – [Factor Primo]

Nota

Os tipos de valores descritos deseguido non se poden factorizar, aínda que teñan 10 díxitos ou menos.

- Un dos factores primos do valor é 1.018.081 ou superior.

- Dous ou máis dos factores primos do valor teñen máis de tres díxitos.

A parte que non se pode factorizar está entre parénteses na pantalla.

Exemplo: 2036162 = 2 × (1018081)*

– [Factor Primo]