Joan edukira

Kalkulagailuaren “Gailu digitala” pantaila

HOME pantaila agertzen den bitartean tekla sakatuz gero, “Gailu digitala” pantaila agertuko da. Bertan, informazio hau biltzen da:

Worldwide Education Service-eko “Gailu digitala” web-orrian sartzeko QR Code (https://wes.casio.com/calc/cw/)
“Gailu digitala” web-orriak erabiltzailearen gidara sartzeko aukera ematen dizu, bai eta kalkulagailuarekin hasten laguntzeko bestelako informazioa ere.

Kalkulagailuaren ID-zenbakia (24 karaktereko katea)

Sakatu HOME pantailara itzultzeko.

Oharra

Halaber, CONFIG menuan hautatu dezakezu “Gailu digitala” pantaila hura bistaratzeko. Ikus “CONFIG menua erabili”.

Orriaren hasierara