Berekeningsgeschiedenis en herhalen

Berekeningsgeschiedenis

Een en/of bovenaan het scherm geeft boven en/of onder meer berekeningsgeschiedenis aan. U kunt door de berekeningsgeschiedenis scrollen met en .

Berekeningsgeschiedenis kan alleen in de app Rekenen worden gebruikt.

Voorbeeld

2 + 2 = 4

• 22

3 + 3 = 6

• 33

• (Scrolt terug.)

Opmerking

Berekeningsgeschiedenisgegevens worden allemaal gewist wanneer u op of drukt, wanneer u de instelling Invoer/Uitvoer wijzigt of wanneer u een bewerking Reset uitvoert (“Instell & Gegev” of “Alles Initial”).

Herhalen

Als er een berekeningsresultaat in de display staat, kunt u op , of drukken om de expressie te bewerken die u voor de vorige berekening hebt gebruikt.

Voorbeeld

4 × 3 + 2 = 14

• 432

4 × 3 - 7 = 5

• (Vervolg)  7

Opmerking

Als (links) of (rechts) wordt weergegeven, aan een van beide uiteinden of aan beide uiteinden van een regel met berekeningsresultaten, kunt u en gebruiken om de regel naar links en rechts te scrollen. Als dit gebeurt, druk dan eerst op of en gebruik vervolgens en om de expressie te bewerken.