Substitución da pila

Se aparece a pantalla que se amosa a continuación xusto despois de acendela, significa que queda pouca pila.

A pila baixa tamén se indica por unha pantalla atenuada, aínda que se axuste o contraste, ou polo fallo das cifras que aparecen na pantalla xusto despois de acender a calculadora.

Se pasa isto ou aparece esa pantalla mencionada, substitúa a pila por unha nova.

Importante!

Ao sacar a pila bórrase todo o contido da memoria da calculadora.

1. Prema (OFF) para apagar a calculadora.

Para garantir que non a acende por accidente ao cambiar a pila, poña a tapa frontal na parte de diante da calculadora.

2. Como se indica na ilustración, saque a tapa da pila, retire a pila e logo poña unha nova cos extremos de positivo (+) e negativo (−) colocados correctamente.

3. Volva colocar a tapa da pila.

4. Prema para acender a calculadora.

5. Inicie a calculadora.

(1) Prema , seleccione unha icona de aplicación da calculadora e, deseguido, prema .

(2) Prema e, deseguido, seleccione [Reinicio] > [Iniciar Todo] > [Si].

Non omita os pasos anteriores!