Uso do menú CATALOG

Prema para ver o menú CATALOG. Este menú indica as categorías de comandos, funcións e símbolos de acordo coa aplicación da calculadora que está usando agora e o estado actual (pantalla amosada ou axustes actuais) da aplicación.

Exemplo: Menú CATALOG da aplicación Calcular

Nota

Para información sobre como inserir comandos, funcións e símbolos desde o menú CATALOG, consulte “Cálculos avanzados”.

Para información sobre os comandos, as funcións e os símbolos específicos de cada aplicación da calculadora, consulte as descricións da aplicación en “Uso das aplicacións da calculadora”.