Pantalla “Recursos en liña” da calculadora

Mentres aparece a pantalla HOME, se preme a tecla aparecerá a pantalla “Recursos en liña”, que inclúe a seguinte información.

QR Code para acceder ao sitio web “Recursos en liña” de Worldwide Education Service (https://wes.casio.com/calc/cw/).
O sitio web Recursos en liña dálle acceso ao Manual de usuario e a outra información relacionada que serve de axuda para comezar a usar a súa calculadora.

Número de identificación da calculadora (cadea de 24 caracteres).

Prema para volver á pantalla HOME.

Nota

Tamén pode ver a pantalla Recursos en liña, seleccionándoa no menú CONFIG. Consulte “Uso do menú CONFIG”.