Hur byter jag batterierna?
S1
• Låt batteribytet utföras av din ursprungliga återförsäljare eller ett auktoriserat CASIO-servicecenter.

• Batterierna ska endast bytas ut mot typen som anges i användarhandboken. Användning av andra batterityper kan orsaka fel.

• Vid byte av batterier ska du även begära en kontroll av vattentåligheten.

• Estetiska hartskomponenter kan slitas, spricka eller böjas över tid när de utsätts för normal daglig användning. Observera att om sprickbildning eller andra avvikelser som indikerar möjliga skador upptäcks när en klocka lämnas in för batteribyte kommer du att få tillbaka klockan med en beskrivning av avvikelserna, utan att den begärda servicen utförts.