Hantering av klockor

F1
Finns det några försiktighetsåtgärder att tänka på när jag hanterar vattentåliga klockor?
F2
Hur kan jag ändra storleken på ett metallband?
F3
Vad ska jag göra om insidan av glaset immar igen?
F4
Hur är bandet fäst i klockan?
F5
Vilken typ av normalt användarunderhåll behöver jag utföra?
F6
Finns det något sätt att montera isär klockan?
F7
Finns det några försiktighetsåtgärder att tänka på när jag har klockan i förvaring under långa perioder?
F8
Finns det några försiktighetsåtgärder att tänka på när jag hanterar hartskomponenter?
F9
Finns det några försiktighetsåtgärder att tänka på när jag hanterar metallkomponenter?
F10
Finns det några försiktighetsåtgärder att tänka på när det gäller kemikalier?
F11
Finns det några försiktighetsåtgärder att tänka på när jag hanterar läderkomponenter?

Funktion och prestanda

F1
Hur byter jag batterierna?
F2
Vad innebär Tough Battery 10 (Långvarigt batteri, 10 år) och Long Life Battery (Batteri med lång livstid)?
F3
Hur används en takymeter?
F4
Påverkas klockan av stötar?
F5
Varför visas siffrorna så mörkt?
F6
Påverkas klockan av magnetism?
F7
Vad är ett testbatteri?
F8
Vad innebär batterilivslängden?
F9
Varför förlorar klockans EL-bakbelysningspanel sin ljusstyrka?
F10
Påverkas klockan av elektrostatisk laddning?
F11
Påverkas klockan av höga temperaturer?