Påverkas klockan av stötar?
S4
• Klockan är designad att motstå stötar som uppstår vid normal daglig användning och vid aktiviteter som bollkastning, tennis etc. Om du tappar klockan eller utsätter den för en stark stöt kan det däremot leda till fel. Observera att klockor med stöttålig design (G-SHOCK, Baby-G, G-ms) kan bäras när du använder en motorsåg eller utför andra aktiviteter som genererar kraftiga vibrationer, eller medan du ägnar dig åt ansträngande idrottsaktiviteter (t.ex. motocross).