Funktion och prestanda

F11
Påverkas klockan av höga temperaturer?
S11
• Lämna aldrig klockan på instrumentbrädan i en bil, nära en värmefläkt eller på någon annan plats som utsätts för väldigt höga temperaturer. Lämna inte klockan på en plats där den utsätts för väldigt låga temperaturer. Extrema temperaturer kan göra att klockan går snabbare eller långsammare, att den stannar eller att något annat fel uppstår.

• Om du lämnar klockan på en plats som är varmare än +60 °C under längre perioder kan det orsaka problem med LCD-skärmen. LCD-skärmen kan bli svår att läsa vid temperaturer lägre än 0 °C eller högre än +40 °C.