Vad innebär batterilivslängden?
S8
Batterilivslängden är tiden som klockan fungerar med ett nytt batteri, med start när batteriet monteras i klockan. Batterilivslängden för en klocka är ett beräknat värde som är baserat på användarförhållandena som anges under "Batterilivslängd" i specifikationerna som finns i klockans användarguide. På grund av detta kan den faktiska batterilivslängden vara längre eller kortare än den angivna batterilivslängden. Observera att batteriet monteras i klockan i fabriken av testskäl, och att den eventuellt inte uppnår den fullständiga batterilivslängden som angetts.