Vad innebär Tough Battery 10 (Långvarigt batteri, 10 år) och Long Life Battery (Batteri med lång livstid)?
S2
Det här är klockor med högkapacitetsbatterier som har en livslängd på upp till 10 år. För lång livslängd på batterierna krävs det att klockan används i enlighet med villkoren som beskrivs under "Batterilivslängd" i specifikationerna som finns i klockans användarguide. Observera att batteriet som medföljde klockan när du köpte den monterades i fabriken av testskäl, och att klockan laddas ur något när den transporteras och när den förvaras i butiken. På grund av detta kommer det ursprungliga batteriet eventuellt inte att ha batterilivslängden som anges i specifikationerna. Observera att även om klockan är en modell med 10 års batterilivslängd innebär det inte att klockan har en 10-årsgaranti. Klockan kräver regelbundet underhåll om den ska tillhandahålla den prestanda som den är avsedd för. Vissa delar av klockan (bandet, vattentåliga packningar etc.) ska ersättas efter behov när du lämnar in klockan för inspektion.