Skrivare

F2
Hur fyller jag på papper i HR-8-seriens remsräknare?
S2
Ta loss remsräknarens övre hölje och skär kanten på pappersrullen så att den blir jämn.
Om du monterar rullen utifrån tittar du efter en lucka på räknarens baksida där pappret kan matas in.
Mata in pappret i luckan och därefter in i den inre arkmataren. Tryck sedan ned knappen [FEED]. Sedan kan du dra tillbaka armen, montera rullen och sätta tillbaka det övre höljet.
Om du vill placera rullen inuti räknaren måste du mata in rullen nedifrån i den interna arkmataren och trycka ned knappen [FEED]. När du är klar sätter du tillbaka det övre höljet.