Remsräknare

Beräkningar i läget ADD

F1
Vad är beräkningar i läget ADD? Vad är skillnaden mellan läget ADD2+ och läget ADD2x?

Beräkning

F1
Hur beräknar jag kvadraten, upphöjt till 3 och upphöjt till 4 för ett bestämt tal?
F2
Hur ställer jag in tid och datum på DR-T120/DR-T220

Konstantberäkning

F1
Vad är konstantberäkning?

Fel

F1
Vad gör jag när symbolen "E" visas på displayen under beräkning, men inte går att ta bort ens genom att trycka på [CA]?
F2
När jag lagt till några siffror visas ett "E" eller "P" på displayen. Vad ska jag göra?

Läget ITEM

F1
Vad är skillnaden mellan lägena ITEM+ och ITEM +/- när det gäller addition och subtraktion?
F2
Med vilka typer av knappar kan jag skriva ut antalet förekomster i läget ITEM?

Knappfunktion

F1
Vad är knappen [◇/#] och hur används den?

Minnesskydd

F1
Försvinner minne som ställts in tidigare om elsladden dras ut från eluttaget?

Procenträkning

F1
Beror det på att alla typer av procentberäkningar läggs till i resultatminnet [*]?
F2
Varför får jag fel resultat när jag gör en procentberäkning? (HR-8-serien)

Skjutreglage

F1
Vad används skjutreglaget [F CUT 5/4] och knappen [DEC] F, 0, 2 ( HR-8-serien) till?

Skrivare

F1
Varför har jag problem med att skriva ut med min remsräknare med termoskrivare (DR-T120/DR-T220)?
F2
Hur fyller jag på papper i HR-8-seriens remsräknare?