Fel

F2
När jag lagt till några siffror visas ett "E" eller "P" på displayen. Vad ska jag göra?
S2
Först kontrollerar du batterierna och att det inte har fastnat papper i skrivaren.
Om det inte är några problem med batterier och papper trycker du på knappen [CA] (eller [AC]) 20 gånger i följd när remsräknaren är i utskriftsläge för att rensa minnesbuffern. Prova med några numeriska beräkningar och om problemet kvarstår trycker du återigen 20 gånger på knappen [CA].
Om problemet fortfarande kvarstår kan remsräknaren behöva lämnas in på service.