Läget ITEM

F2
Med vilka typer av knappar kan jag skriva ut antalet förekomster i läget ITEM?
S2
För antalet additions- och subtraktionsberäkningar skrivs resultatet ut med den totala räkningen av förekomster när du trycker på [◇/#] eller [*].
 För antalet åtgärder med knappen [*] trycker du på [G*]. Med vissa remsräknare skrivs det totala antalet åtgärder ut med knapparna [M+] och [M-] fram till den punkten tillsammans med värdet som finns lagrat i det oberoende minnet när du trycker på knappen [M◇] eller [M*]. Dessutom kan du förstås även trycka på knappen [IT] för att hämta förekomstsnumret.