Läget ITEM

F1
Vad är skillnaden mellan lägena ITEM+ och ITEM +/- när det gäller addition och subtraktion?
S1
Både i läget ITEM+ och i läget ITEM +/- skrivs det totala antalet additions- och subtraktionsposter ut med resultatet när du trycker på [◇/#] eller [*]. Men metoden för räkning av förekomster är en annan. I läget ITEM +/- räknas addition som "+1" medan subtraktion räknas som "-1". I läget ITEM+ räknas däremot både addition och subtraktion som "+1".