Beräkningar i läget ADD

F1
Vad är beräkningar i läget ADD? Vad är skillnaden mellan läget ADD2+ och läget ADD2x?
S1
Vid beräkningar i läget ADD läggs två decimaler till utan att du behöver trycka på [.] Avrundningsväljaren ska inte vara i läge "F".
Vid addition och subtraktion läggs två decimaler till för den inmatade siffran både i läget ADD2+ och i läget ADD2x (inmatningen 2324 + blir t.ex. 23.24). För multiplikation och division är det bara i läget ADD2x som två decimaler läggs till (inmatningen 3 750 = blir t.ex. 3 7.50).