fx-CG-serien

F4
Hur villkorsstyr jag formateringen av cellerna i kalkylbladsläget?
S4
När du har matat in dina data i kalkylbladsläget väljer du att visa fler alternativ. Då visas alternativet (CONDIT). Tryck på nedåtpilen till Expre och ändra inställningarna till den formatering du vill använda utifrån alternativen som visas längs displayens nederkant. Tänk på att du kan visa fler alternativ genom att trycka på knappen.