Grafräknare

F2
Varför beräknas inte exponenter/"upphöjt till" på rätt sätt när jag använder [EXP]- eller [×10^x]-knappen?
F3
Räknaren visar resultatet som ett bråktal. Hur kan jag ändra så att svaret visas i decimalform?
F4
När jag försöker rita en trigonometrisk funktion som y = sin(x) visas grafen bara som en rät linje på grafäknaren. Vad behöver jag göra för att grafen ska visas som en sinusvåg?
F5
Logaritmen av ett tal med godtycklig bas
F6
Är det något jag behöver tänka på när jag utför BASE-N-beräkningar och logiska beräkningar?
F7
Varför får jag ett felmeddelande när jag försöker utföra aritmetiska eller trigonometriska beräkningar?
F8
Hur fungerar knappen [MENU]?
F9
Är det någonting jag behöver tänka på när jag utför en beräkning?
F10
Kan jag rita uttryck av valfri typ på grafräknaren?
F11
Kan jag utföra tidsberäkningar med min grafräknare?
F12
Vad gör ikonen eActivity på grafräknarens meny?
F13
När jag matar in radical -1 så får jag ett fel.
F14
Kan jag uppdatera operativsystemet för min Grafräknare till den senaste versionen?
F15
 Kan jag överföra data mellan två Grafräknare?
F16
 Kan jag ansluta Grafräknare till min dator?
F17
Kan jag uppdatera Manager-programvaran för Grafräknare till den senaste versionen?

fx-CG-serien

fx-CG50-serien, fx-CG10/20-serien

F1
Vilka typer av bildfiler kan jag använda?
F2
Kan jag ändra färgerna för punkterna i mitt punktdiagram?
F3
Hur skiljer sig fx-CG-serien från vanliga grafräknare?
F4
Hur villkorsstyr jag formateringen av cellerna i kalkylbladsläget?
F5
Visas informationen på displayen på samma sätt när en fx-CG är ansluten till en dator?
F6
Hur ändrar jag standardinställningar på min räknare i fx-CG-serien? T.ex. om jag vill ändra från radianläge till grader?
F7
Jag tog bort ikonerna för mina tillägg (Geometry, Picture Plot och Conversion) av misstag. Hur får jag tillbaka dem på räknaren?
F8
Kan jag visa mer än ett statistiskt diagram samtidigt?
F9
Den tabell jag skapat genererar bara fem koordinatpar. Hur gör jag för att visa fler?
F10
Kan räknare i fx-CG-serien förenkla ekvationer som 3a+5 + 4a -8 till 7a-3?
F11
Levereras räknare i fx-CG-serien med en USB-kabel för anslutning till dator?
F12
När jag väljer en ekvation i Conic Graphs finns alternativet Modify (ändra). Hur fungerar det?
F13
Jag använder för närvarande fx-CG Manager PLUS Subscription för fx-CG10/20/20CN. Efter att ha installerat fx-CG Manager PLUS Subscription för fx-CG50 / GRAPH90+ E, kommer jag inte att kunna använda fx-CG Manager PLUS Subscription för fx-CG10/20/20CN?