fx-CG-serien

F12
När jag väljer en ekvation i Conic Graphs finns alternativet Modify (ändra). Hur fungerar det?
S12
Med ändringsalternativet kan du ändra koefficienter för din ekvation. Det kan du göra med hjälp av vänster- och höger pilknapp. När du trycker på de här knapparna ändras den markerade koefficienten (anges i magenta med en pil) baserat på det angivna stegvärdet. Ett annat sätt att ändra koefficienterna är att själv trycka in ditt eget värde. Då ändras den markerade koefficienten utan hänsyn till stegvärdet.