fx-CG-serien

F7
Jag tog bort ikonerna för mina tillägg (Geometry, Picture Plot och Conversion) av misstag. Hur får jag tillbaka dem på räknaren?
S7
Vi föreslår att du återställer räknaren och då återställer konfiguration och/eller huvudminnet. Men om du råkar radera både tillägg och lagring måste du gå till Casios Worldwide Education-webbplats. Här kan du ladda ned programvara för tillägg, enskilda ikoner och bildserier till räknaren igen. Du måste ansluta räknaren till en dator via USB-kabeln som medföljde räknaren.