Är det något jag behöver tänka på när jag utför BASE-N-beräkningar och logiska beräkningar?
S6
Ja. Förutom decimalvärden kan du i dina beräkningar även använda binära, oktala och hexadecimala värden. Ange basnumret i "Mode"-inställningen på SETUP-skärmen. Beräkningsresultat visas alltid enligt den aktuella basnummerinställningen. Använd [F3 ] (DISP) för att konvertera bastalet.

A, B, C, D, E, F används i hexadecimal användning av de alfabetiska nycklarna. I detta fall är det inte nödvändigt att trycka på [ALPHA]-tangenten innan du trycker på bokstavstangenten.