Varför får jag ett felmeddelande när jag försöker utföra aritmetiska eller trigonometriska beräkningar?
S7
 Felmeddelandena bör indikera vad felet gäller. Mer information finns i listan med felmeddelanden i miniräknarens användarhandbok.
Tryck på <höger> eller <vänster> för att visa platsen för felet.

Andra felmeddelanden kan visas om den beräkning du försöker utföra inte är kompatibel med det aktuella läget, vinkelenheten, displayen eller någon annan inställning. I så fall kontrollerar du miniräknarens inställningar och försöker igen.