Kan jeg taste inn og vise ingeniørsymboler?
Og hva er forskjellen mellom ingeniørsymboler og [ENG]-tasten?
A4
ClassWiz-modellene nedenfor støtter inntasting og visning av ingeniørsymboler.
fx-991EX, fx-570EX, fx-991CN X, fx-570AR X, fx-991AR X
 ・ Eksempel: for å taste inn 500 000
  Operasjon:
    1. [5][0][0]
    2. Trykk på [OPTN] [3] (Engineer Symbol).
    3. [6](k)

For å aktivere ingeniørnotasjon for visning av resultatet av utregningen velger du On for innstillingen Vis ingeniørsymboler på SETUP-skjermen.
Dette gjør at symbolet E vises på skjermen.

Operasjon:
    1. Trykk på [SHIFT] [MENU] (SETUP) [4] (Engineer Symbol).
    2. Trykk på [1], og velg On for innstillingen Vis ingeniørsymboler.

[ENG]-tasten justerer eksponenten til resultatet av en utregning med potens 10^3.