Standard vitenskapelige kalkulatorer

Q1
Er det noe jeg må være klar over når jeg utfører beregninger som omfatter trigonometriske funksjoner eller vinkler?
Q2
Er det mulig å utføre utregninger av komplekse tall spesielt i polar form med vitenskapelige kalkulatorer?
Q3
Hvorfor regnes ikke potenser/eksponenter ut korrekt når jeg bruker tasten [EXP]?
Q4
Hvordan fungerer tasten [MODE]?
Q5
Er det noe jeg må huske når jeg utfører BASE-N og logiske operasjoner?
Q6
Finnes det en enkel måte å endre vinkelenhetsinnstillingene mellom grader, radianer og gradienter på?
Q7
Er det mulig å utføre utregninger av tid med vitenskapelige kalkulatorer?
Q8
Logaritmen til et tall med vilkårlig grunntall
Q9
Er det noe jeg bør være klar over når jeg utfører en beregning?
Q10
Kan vi bruke et skilletegn for hvert tredje siffer på vitenskapelige kalkulatorer?
Q11
Hva står bokstavene V.P.A.M. for (fx-992s, fx-670s, fx-122s osv.)?
Q12
Når jeg har utført en rekke utregninger i S-V.P.A.M. -serien og prøver å lagre svaret i minnet, endres verdien til noe helt annet.
Q13
Hva står bokstavene S-V.P.A.M. for (fx-991MS, fx-220PLUS osv.)?

fx-ESPLUS-serien/fx-ES-serien

Q1
Er det noe jeg må huske når jeg utfører BASE-N og logiske operasjoner?
Q2
Hva er "NATURAL-V.P.A.M","Natural Display" eller "Natural Textbook Display"?
Q3
Logaritmen til et tall med vilkårlig grunntall
Q4
Hvordan fungerer tasten [MODE]?
Q5
Er det noe jeg må være klar over når jeg utfører beregninger som omfatter trigonometriske funksjoner eller vinkler?
Q6
Kalkulatoren viser resultatene som en brøk.
Q7
Hvorfor får jeg feil svar med problemer som omfatter blandede brøker på fx-ESPLUS-serien (fx-ES-serien)?
Q8
Er det noe jeg bør være klar over når jeg utfører en beregning?
Q9
Er det mulig å utføre utregninger av komplekse tall spesielt i polar form med vitenskapelige kalkulatorer?
Q10
Hvorfor får jeg et helt annet resultat enn på eldre CASIO-kalkulatormodeller når jeg utfører funksjonsberegninger?
Q11
Hvordan kan jeg endre et svar som er gitt i brøkform, til et blandet tall?

ClassWiz-serien

Q1
Støtter ClassWiz utregning med seksagesimalverdi (grader, minutter, sekunder) og klokkeslett (timer, minutter, sekunder)?
Q2
Hvorfor vises resultatet som en brøk når jeg gjør en utregning på kalkulatoren min i ClassWiz-serien?
Q3
Hvorfor vises resultatene i eksponentiell form?
Q4
Kan jeg taste inn og vise ingeniørsymboler?
Og hva er forskjellen mellom ingeniørsymboler og [ENG]-tasten?
Q5
Har ClassWiz en funksjon for konstantutregning?
Q6
Hvordan endrer jeg språkinnstillingen på ClassWiz hvis modellen støtter ulike språk?
Q7
Støtter ClassWiz skilletegn med tre sifre?