Hvorfor vises resultatet som en brøk når jeg gjør en utregning på kalkulatoren min i ClassWiz-serien?
A2
1. Standardinnstillingen på kalkulatoren er MathI/MathO. Med denne innstillingen blir brøkformatet prioritert for resultater av utregninger. På ClassWiz kan du endre innstillingen til å spesifisere desimalverdi som format for resultater.

Operasjon:
     Trykk på [SHIFT] [MENU] [1] (Input/Output) [2] for å endre innstillingen til MathI/DecimalO.

2. Du kan også bruke operasjonen nedenfor for å endre formatet på verdien som vises, etter at utregningen er utført.
     ・Etter at utregningen er utført, trykker du på [S-D]-tasten. Dette endrer den viste brøken til en desimalverdi.
       Hvis du trykker på [S-D] når en desimalverdi vises, endres den til en brøk.
     ・Under en utregning trykker du på [SHIFT] [=] i stedet for [=].