Q10
Hvorfor får jeg et helt annet resultat enn på eldre CASIO-kalkulatormodeller når jeg utfører funksjonsberegninger?
A10

Med en Natural Textbook Display-modell må argumentet til en funksjon som bruker parenteser, følges av en sluttparentes. Hvis du ikke trykker på [)] etter argumentet for å avslutte parentesen, kan det føre til at uønskede verdier eller uttrykket inkluderes som en del av argumentet.

Eksempel: (sin30)+15  (vinkel: Deg)
S-V.P.A.M-modell:
[sin] 30 [+] 15 [=]                  resultat:15.5

fx-ESPLUS-serien/fx-ES-serien:
[sin] 30
[)] [+] 15 [=]             resultat:15.5
Hvis du ikke trykker på [)] her som vist nedenfor, vil resultatet være beregning av sin45.