Generelt

Q6
Finnes det en enkel måte å endre vinkelenhetsinnstillingene mellom grader, radianer og gradienter på?
A6
Du kan endre den standard vinkelenhetsinnstillingen som forklart her. Noen modeller støtter også konvertering av vinkelenheter, som lar deg spesifisere vinkelenheten når du taster inn en verdi. Den spesifiserte vinkelenheten overstyrer standardinnstillingen for vinkelenhetsmodus.

For eksempel (fx-991MS/fx-82ES)
Taste inn 90゜ (grader) mens standard vinkelenhetsmodus er radianer.

Tasteoperasjon: [9][0][DRG->][1](°)[=]